keh3... suka mata dia~ :D

aku tgh xde keje nih... sambil2 tu... gatal lak tangan nk update... keh3.. entry ni bukan pasal aku minat kt minah ni ke ape... tp suke tgk mata die je... huhu... sape2 da pnah tgk tu, meh la tgk lagi~ keh3... kalo baby bella aku rasa nk lempang2 pipi, yg si heliza ni pulak aku rasa cam nk cungkil2 bijik mata dia~ wooohoooo~~~ lalalalalaaa~~~ :D

video

eh? x perasan ke??? :D

selamat pagi semua... korg perasan x ape yg da lain? hahaha... so, mungkin dalam masa terdekat ni banyak lagi perubahan yg akn berlaku... biasa la... bru nk jinak2 dlm dunia blogging ni... huhu... so, kalo korg nk tanya mcm mana aku tuka template jadik camni, or widget2 ke or ubah opacity gamba ke, bleh drop komen k... kalau segan, rajin2 la ber "blog walking"... x susah pun nk buat benda ni suma... keh3... that's it 4 today, have a nice day fellas~ :D

Zzz... gamba ni da xde lam header... tinggal kenangan je la... huhu
(buruk jadinye kalo letak)

FA cup quater final Man Utd VS Arsenal

FA cup


seperti yg dijanji kn, aku kne la post pasal game ni kn... 


bermain di Old Trafford 
Manchester United 2 : 0 Arsenal


k, mari kite mulakn... x mudah sebenarnye nk tulis entry kali ni, sebab lepas ni Arsenal hanya mampu bersaing dalam EPL je... da xde piala da... sume lingkup... huhu... sedih kot~ jauh dari lubuk hati aku la kn, aku rasa sume fan Arsenal mengharapkn keputusan yg positif dlm game ni, pasal ape, kite da kalah ngan Barca dlm Champions League tempoh hari... hurmm...

disbbkn entry ni spttnye aku post lepas game hari tu, tp x sempat sbb keyboard rosak, so, secara ringkas je la ek aku buat analisa sndiri... kalo ade salah silap, tegur je la ngan selambernye... pasal game ni berlangsung pagi ahad jam 1.15 pagi, arini da selase kn, so cam x berape nk ingt.... mcm biasa aku tgk kt bangi, dengan sky, orem dan sepupunye, asri... bile game start mmg Arsenal banyak menyerang, tp strategi Sir Alex Fergusen adalah dengan bermain secare bertahan dan counter attack... dengan meletak kn winger kembar, Fabio dan Rafeal, Man U akhirnya berjaya merobek gawang Arsenal... Almunia yg tidak dapat menahan bola dengan kemas memudahkn gerakan Fabio untuk menjaringkn gol... arsenal bangkit untuk menyamakn kedudukan dengan menguasai bola di kawasan Man U, tetapi kecekapan gol keeper Man U Van Der Sar mmg x dapat di nafikan... mmg man of the match la mamat nih... power gile kot save bola... Arsenal mmg banyak gile menyerang, tp dapat ditepis oleh beliau... kalo Man U xde Van Der Sar, mmg da pegi da Arsenal... keh3... pape pun, nasib tidak menyebelahi Arsenal, knp? Wayne Rooney, berjaya menggegar jaring dengan tandukan yg mengelirukn... haish... mmg xleh nk kate ape la... Almunia bocor, Sagna pun x sempat nk kejar... so, kedudukan menjadi 2-0... da nk abes game, Johan Djourou lak injured... haish... nk buat mcm mana kn... arsenal mmg ramai da yg injured... k, kalo nk usha rating player, korg klik kt link yg aku bg ni... http://www.goal.com/en-us/match/58340/man-utd-vs-arsenal/player-ratings so, habis sudah ulasan game kali ni, jom usha gamba lak kt bawah ni k...



da abes da usha? hahahaha... malas nk cite pnjg, so hrp2 lepas ni Arsenal leh fokus kt EPL lak... once a gunner, always a gunner!!! yyyyyeeeeeeeaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...